Austria Open – Innsbruck

Austria Open – Innsbruck

Nika srebrna, Lena brončana na ovogodišnjem Austria Open-u!

Medvjedi su ovoga vikenda nastupili i na G1 natjecanju u Innsbrucku «Austria Open 2019 Kyorugi». Prvoga dana nastupile su Lena Dinković u kategoriji kadetkinja do 41 kilgoram i Leda Đimoti u kategoriji juniorka do 55 kilograma.

Lena Dinković sa 3 pobjede osvojila je brončanu medalju!

U prvom kolu pobijedila je predstavnicu iz Ukrajine rezultatom 10:1, u drugom je kolu bila bolja od predstavnice iz Njemačke 8:7, dok je za medalju svladala domaćina iz Austrije u rundi za zlatni bod! U polufinalu Lena je izgubila od Njemice 34:18.

Čestitke Leni na prvoj medalji s G1 međunarodnog natjecanja!

Leda Đimoti u svojoj prvoj juniorskoj godini sa dvije pobjede i jednim porazom osvojila je 5.-8. mjesto.

U prvom kolu pobijedila je Čehinju rezultatom 7:5, dok je u drugom kolu bila bolja od predstavnice iz Austrije 5:2. Za medalju je zaustavljena od Njemice rezultatom 13:0. Čestitke Ledi na odličnim borbama.

Drugog su dana nastupile naše seniorke Iris Dinković do 59 kilograma i Nika Klepac do 62 kilograma.

Nika Klepac s 2 pobjede odvojila je srebrnu medalju!

Nika je kao drugi nositelj u prvom kolu bila slobodna. U drugom kolu bila je bolja od Bugarke 26:8, dok je u drugom kolu svladala Njemicu rezultatom 8:1. U finalu je bila bolja protivnica iz Hrvatske te se Nika morala zadovoljiti srebrnom medaljom.

Iris Dinkovićna žalost gubi u prvom kolu od Njemice rezultatom 12:6. Iris je odradila odličnu borbu međutim sumnjivom kvalitete oklopa protivnice nije uspjela plasirati niti jedan bod u oklop.

Niki i Iris je ovo prva seniorska godina te već sada pokazuju kako mogu konkurirati na velikim natjecanjima!