Iris i Nika pripremaju se za Juniorsko prvenstvo Europe

Iris i Nika pripremaju se za Juniorsko prvenstvo Europe

Dok je ostatak ekipe bio na ljetnim pripremama u Velom Lošinju, naše Juniorske reprezentativke Nika Klepac i Iris Dinković marljivo treniraju od 19.08.-31.08.2019 na pripremama za sportaše iz Zagreba i okolice koje se održavaju u dvorani 4 u Domu sportova.

Naše reprezentativke su u bazični dio treninga krenule još sredinom srpnja, kako bi pripremile svoje tijelo za nadolazeći dio sezone. Protekla dva tjedna treniraju zajedno s kolegama reprezentativcima iz Zagreba kako bi se što bolje zajednički utrenirali i izbrusili taekwondo kondiciju za nadolazeće Europsko juniorsko prvenstvo.

Prvenstvo Europe za juniore održava se u Španjolskom gradu Marina d’Or od 4. do 6. listopada. Iris Dinković nastupa drugog dana natjecanja, 5.10.2019, u kategoriji juniorka do 59 kilograma, dok Nika Klepac nastupa zadnjeg dana, 6.10.2019, u kategoriji juniorka do 63 kilograma.

Iris i Niki je ovo zadnja junirska godina, te se nadamo da će pokazati svoje iskustvo i kvalitetu kada je najbitnije.

Nakon priprema u Domu Sportova, natjecateljice se vraćaju u klub sve do završnih priprema s reprezentacijom u Termama Tuhelj od 15.-22.09.