Završile su još jedne ljetne pripreme!

Završile su još jedne ljetne pripreme!

Iznimno nam je drago što smo, unatoč ovogodišnjih prepreka, i u 2020. godini uspješno organizirali ljetne taekwondo pripreme.

Ove godine pripreme su se organizirale od 16. do 23. kolovoza u Brodarici kraj Šibenika, u smještajnom objektu Euroclub-a. Prednost nove lokacija je odsječenost od grada, gužve i turista, gdje su naši članovi bili izolirani i, koliko je to moguće, sigurni od zaraze korona virusa.

Na pripremama su nastupali gotovo svi naši najuspješniji natjecatelji u svim dobnim kategorijama – mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori. 21 polaznik pod budnim okom trenerica Marijane i Nives odradili su 16 treninga u tjedan dana. Osim članova taekwondo kluba Medvedgrad, ugostili smo i članove taekwondo kluba Sajnami iz Vinkovaca s kojima nam je bilo drago razmijeniti iskustva i zajedno napredovati. Ovim putem im zahvaljujemo!

Isto tako hvala Euroclubu koji su nam izašli u susret sa ustupanjem terena za postavljanje tatamija, organizacijom čišćenja tatamija pri dolasku i odlasku te organizaciji večernjeg programa na kojim su se naši članovi zabavljali. Osim terena

za treniranje našim je članovima bio dostupan bazen, plaža s aquaparkom, odbojka na pijesku, stolni tenis i niz drugih zanimljivosti.

Zadovoljni smo napretkom polaznika u razdoblju priprema te se veselimo nastavku u dvorani!

Atmosferu sa priprema možete vidjeti u nekoliko slika i video klipova niže u galeriji.