Galeb Belgrade Trophy 2018

Galeb Belgrade Trophy 2018

Leda Đimoti osvaja svoju prvu zlatnu G1 medalju! Nika i Iris brončane!

Ovog vikenda u Beogradu održava se natjecanje G klase «Galeb Belgrade Trophy 2018», koje je jedan od najjačih taekwondo turnira u ovoj regiji. Na natjecanju nastupa 1277 natjecatelja iz cijelog svijeta.
Taekwondo klub Medvedgrad nastupio je sa svojim najboljim natjecateljicama, kadetkinje Lena Dinković (-41kg), Iman Opardija (-51kg) i Leda Đimoti (-55kg) i junorke Iris Dinković (-59 kg) i Nika Klepac (-63kg).

Svih 5 natjecateljica nastupilo je u subotu 27.10.2018. Leda Đimoti s ukupno 4 pobjede osvojila je zlatnu medalju, a Nika Klepac i Iris Dinković s ukupno dvije pobjede osvojile su brončana odličja. Čestitke medvjedicama!

Posebne čestitke Ledi Đimoti koja je konačno naplatila svoj veliki rad i trud na treninzima. Leda je redom pobijedila predstavnice klubova iz Njemačke, Norveške i Srbije te se u finalu našla sa Hrvaticom, aktualnom kadetskom reprezentativkom u kategoriji do 55 kilograma. U neizvjesnoj borbi koja završava rezultatom 13:13 nakon runde za zlatni bod Leda Đimoti proglašena je pobjednicom turnira.